Herfsttreffen, ook voor kinderen!

Gepubliceerd op do 27 sep 2007 om 00:00

Het is herfst, het is tijd voor bokbier en natuurlijk voor het Herfsttreffen! Kom naar Blaricum en doe mee met de toertocht van 52 km, of voor de jongste deelnemers: een uitje naar speelpark Oud Valkeveen!

Het Herfsttreffen begint op vrijdag 5 oktober, dan kun je al vanaf 15:00 uur terecht op camping De Woensberg Het treffen duurt tot en met zondag.

We hebben een groot dagverblijf met grootkeuken, en 7 blokhutten maal 8 bedden, dus 56 slaapplaatsen voor mensen die geen tent (willen) gebruiken. Het kan overigens ook met je tentje hoor! De tenten moeten echter wel op hetzelfde veld als de blokhutten opgezet worden. De ondergrond hiervan bestaat voornamelijk uit zand.

Zie voor prijzen de info-pagina over het Herfsttreffen. KINDEREN tot en met 12 jaar zijn GRATIS! (nu maar hopen dat er dit jaar meer kinderen komen!). Er hebben zich al drie kinderen (5 - 10 jr) en ruim 40 volwassenen opgegeven.

Vrijdag willen we gaan bbq-en. Zelf hiervoor eten en drinken meenemen, de organisatie zorgt voor goed brandende bbq's.

Zaterdag overdag organiseert Nico van Laar een tocht van 52 km in de buurt. De kinderen gaan naar speelpark Oud Valkeveen, dat is een mooie fietstocht door het bos, ongeveer 6 km van de Woensberg.
Zaterdag avond maken we een gezamelijke maaltijd voor een redelijke prijs (ook vegetarisch) waarvoor je ter plekke kan inschrijven.

Komt allen!

Schrijf wel even tevoren in via het inschrijf-formulier. De link daarnaar is te vinden rechts bovenaan de info-pagina.Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.