gerecycled bericht 1 april grappen

Gepubliceerd op ma 02 apr 2007 om 00:00

Het originele bericht is weg, hieronder de kopie van tekst en links.

Vrijdag bericht: 1 april grappen
We zagen een aantal grappige dingen voorbij komen deze week. Niet verwonderlijk, want 1 april viel erin. Sommige grappen waren leuk, andere ook interessant. In het uitgebreide bericht doen we verslag.

Rond pasen is volgens de legende de Vliegende Hollander uitgevaren. Wat heeft dit met ligfietsen te maken? Het valt op in het verslag van Bikeright 12.5. Een foto, met een geestachtige verschijning van een driewieler. Is dit de ligfiets variant van het spookschip de vliegende Hollander? Heeft iemand geprobeerd om voor zichzelf de snelle ligfietsers weg te photoshoppen? Is het een m5 driewieler (die ook uit Zeeland komt) die nog in ontwikkeling is en eigenlijk niet op de foto mocht? Zoals gebruikelijk bij legenden zijn er meer vragen dan antwoorden.
Het herhalen van de grap op liegeradforum was misschien wat fantasieloos maar de site waar de beelden vandaan kwamen is wel weer erg interessant. Het andere bericht voor 1 april op ligfiets.net was echt prachtig , we hebben speciaal voor de oosterburen ook een pdf met bijzondere derailleurs te laten zien. Een tekening van de wandelblad-derailleur werd ook geplaatst in de zelfbouwhoek van ligfiets.net
Verder zagen we in de mailinglijst een lijst met 1 april grappen. Een van de grappen die wij zo betitelden een Fietscafe in Minneapolis bleek geen grap maar waar!
Sheldon Brown schrijft over kettingonderhoud heel gedegen en zeker goed voor je snelheid in het algemeen. Verder de naam voor de nieuwe Greenspeed er werd gezocht naar een nieuwe naam en de uitkomst zou op 1 april bekend worden, je kon een driewieler winnen.
Ook altijd leuk en al een tijd niet in het nieuws geweest de Engelse site over fotos van fietsvoorzieningen...

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.