Nazca Gaucho

Gepubliceerd op

Van het merk Nazca komen relatief niet zo vaak nieuwe modellen uit. De modellen die er zijn worden erg uitgebalanceerd en rijden allemaal zonder uitzondering goed. De geruchten van een nieuw model, de Gaucho, zijn inmiddels meer dan verhaaltjes.

De fiets wordt beschreven door een Nederlandse ligfietsdealer. Enkele kernwoorden, 2 x 26 inch wielen. Een frame gelijkend op dat van de Paseo van dezelfde fabrikant en iets duurder dan de Pioneer (prijzen en andere keuzes zijn niet te maken in het scherm). Als we voor de prijs kijken naar de ligfietsdealer die hem al opnam zou hij dus iets duurder dan 1625 euro worden. Op de site van de fabrikant is de eerste informatie te vinden.
Oplettende lezers zien de opvallende koffer achterop de fiets en de bijzondere locatie...
De ontwerper van de fiets schrijft hierover: "Het is een nieuw ontwikkelde, afsluitbare, koffer die als accessoire leverbaar wordt. Een van de kenmerken van het nieuwe frame is dat in plaats van één centrale buis voor bevestiging van de bovenste stoelsteun en de bagagedrager dit nu twee buizen zijn (het subframe) . Het mooie hiervan is dat hierdoor eenvoudig verschillende accessoires te bevestigen zijn; de koffer kan met een beugel in de uiteinden van het subframe vastgezet worden, het is echter ook mogelijk snel verschillende bagagedragers of zelfs een kinderzitje te monteren.

Bijkomend voordeel van het nieuwe frame is dat het deelbaar is, de fiets naar de Bahama's kon in een koffer vervoerd worden."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.