Nieuwe site optima

Gepubliceerd op vr 30 mrt 2007 om 00:00

Op de Optima site was het al een tijdje erg stil met nieuws. Niet voor niets blijkt achteraf, want er blijkt een totaal nieuwe site www.optima-cycles.nl te zijn gemaakt.
Met google Maps vindt je dealers in de buurt, met rss blijf je op de hoogte van het nieuws dat ze publiceren.

Vooral het nieuws is natuurlijk belangijk. Op de oude site bleef het nieuws maanden hetzelfde, en werd er bijvoorbeeld geen aankondiging gedaan van Landelijke ligfietsdag of evenementen zoals Cycle Vision. Ze gooien meteen een nieuw Stinger model in de strijd.
Hartverwarmend is ook de mogelijkheid voor gebruikers en redacties om een dieplink te maken. Dus we maken meteen een rondje over de site. Het kopje Reizen is meteen gevuld altijd leuk mee te dromen met de realiteit van andere mensen. Ook mooi is dat bij fietsen veel informatie wordt gegeven (voorbeeld) en ook meteen in een aantal opties. Alles online! Dus niet in pdf's zoals je soms wel ziet. Ook hierin verdient de site een grote pluim.
Laten we de rondgang dus maar even stoppen en onze lezers aanraden er eens een kijkje te nemen. Je zult je op hun site niet gauw vervelen....

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.