Bijzondere hpv ontwerpen

Gepubliceerd op di 03 apr 2007 om 00:00

In het dagblad van het Noorden zagen we Sirix ligfietsen, vruchtbare grond in Garsthuizen! (Ze maken ook in de agenda een link naar Cycle Vision dat doen niet veel bedrijven en het is dus heel bijzonder!)Kijk voor heel veel links in het uitgebreide bericht.

Verder een bijzondere driewieler, eentje waarmee je kunt roeien.. kijk helemaal onderaan deze pagina en er is zelfs een video in .mov (5mb) van.
Verder, als je niet wilt roeien, kun je in navolging van de trend naar nordic walking een boot kopen met bijzondere voortstuwing.
Op Bentrideronline werd een ligfiets besproken, normaliter zijn Amerikaanse modellen niet zo heel erg mooi om te zien. Maar voor de fiets die ze bespreken maken we een uitzondering.Het ligfietsforum is in de ban van lichtgewicht fietsen, de berichten in superquest en lichte wielen zijn beide gevuld met leuke links en interessante dingen.

De zelfbouwhoek staat ook altijd garant voor bijzondere ontwerpen. In het uitgebreide bericht een verzameling links.We kregen een tip van een heel bijzondere vouwfiets, alleen nog een idee, maar dat ziet er wel mooi uit.
De heer Claassen ontwerpt een tweepersoons hpv en de afbeeldingen zijn te zien op ligfiets.net.
Rob Reimert schrijft over een racefiets die wordt omgetoverd tot ligfiets.
En een zelfbouw, ligfiets wordt vouwfiets (hup, gewoon de slijptol erin).
Milan schrijf ook over een racefiets die zijn langste tijd heeft gehad, die wordt ook ligger.

En Richard Hellemons presenteert zijn plannen voor een houten hoge ligger..Nog een hoge ligger, maar dan eentje uit Tsjechie de Natrix 2, deze heeft een mooie site.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.