Vertalingen op ligfiets.net

Gepubliceerd op ma 26 mrt 2007 om 00:00

Ze zijn de onzichtbare kracht achter deze site, de vrijwilligers van ligfiets.net.
Er werken meerdere beheerders, programmeurs, vertalers, nieuwsvergaarders samen om de site samen tot een succes te maken. En op zich is er weer een succes geboekt door nieuwe vertalers te vinden.

Op het Liegeradforum wordt veel geschreven over allerlei onderwerpen. Toch kan het handig zijn om nieuws op een centraal punt samen te brengen. Ligfiets.net is daar zeer geschikt voor. Er zijn nu een paar vertalers naar het duits gevonden. Dit gebeurde naar aanleiding van dit bericht.
Op zich zou een extra vertaler naar het engels welkom zijn. Vertalers hebben ook vakantie en als je het werk kunt verdelen over een paar mensen blijft het hopelijk langer leuk! Aanmelden kan bij de redactie, of bij internet @ ligfiets.net
Eens per zoveel tijd vervelen we onze lezers met statistieken. Er zijn leugens, grote leugens en de statistieken van ligfiets.net....

De aantallen bezoekers lijken weer toe te nemen. Verder zien we drie fietssites in een nek aan nek race. Fietssites scoren zelfs bij een overzicht van sportsites hoog.
Een vorig bericht over statistieken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.