T-shirt december

Gepubliceerd op wo 10 jan 2007 om 00:00

In het uitgebreide bericht maken we bekend wie het shirt voor de beste inzending voor december ontvangt.

In december zijn veel meer interessante onderwerpen als ervaring of project toegevoegd dan in november. Waarschijnlijk maakten veel liggers gebruik van vrije dagen om de website weer nog beter en mooier te maken.
Vooral op bandengebied zijn weer veel ervaringen ingestuurd.

De voorstellen voor een shirt waren:
Wilfred van Norel
Voor zijn ervaringen met de KHE Premium
Mark Rullens
Mark heeft in deze donkere dagen heel wat inzendingen op lichtgebied
geplaatst op de plaza o.a. op het gebied van de Trelock ls600 lamp en de opbouw van heel veel lampjes op de ligfiets zelf.

Richard Bruijn
een verslag over 100 000 km op de roeifiets.
Mijn voorstel is om Wilfred te nomineren voor een t-shirt. Ondanks z'n vele zelfbouwprojecten en ervaringen die hij heeft geschreven, heeft hij door samenloop van omstandigheden nog geen shirt gehad.In juni hadden we van de mensen die de interessante toevoegingen op ligfiets.net bijhouden al een tip gekregen om Wilfred eens in het zonnetje te zetten. Door problemen met het versturen en de beschikbaarheid van shirts is het toesturen van een shirt uiteindelijk niet doorgegaan. De projecten waren toen:

foto : boom omver
Leuke foto. Helaas onbekend van wie

Zelfbouw : spiegel op bril door Victor Rinia
Spiegel is voor een ligfietser een must, leuk en met veel foto's duidelijk gemaakt hoe je zoiets eenvoudigs kunt doen voor weinig geld

zelfbouw : handvaten verwijderen door Henk van Eerden

Zelfbouw : zelfbouw onderstuur door Henk van Eerden
De redactie vindt dat twee inzendingen van Henk van Eerden echt iets toevoegen. Handvaten verwijderen is soms lastig en wordt duidelijk uitgelegd. Ombouw van onderstuur en bovenstuur zal niet vaak gedaan worden.

Ervaringen : Schwalbe marathon Racer door Wilfred van Norel en vele andere inzendingen.

Als conclusie is besloten Wilfred van Norel te nomineren voor een t-shirt. Hij is toch iemand die veel ervaringen en zelfbouwprojecten op de plaza plaatst. Nu uiteindelijk in december heeft hij dus wel zijn welverdiende shirt ontvangen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.