Recumbent Cyclist News

Gepubliceerd op

Het amerikaanse blad RCN magazine heeft een proefexemplaar ter download op de site gezet. Zoals u van ons gewend bent beschouwen we de inhoud in het uitgebreide bericht.

Ondanks de wat gedateerde opmaak ziet het blad er toch leuk uit. De redactie van ligfiets.net vond met name de bladzijde 4 met ligfietsnieuws interessant omdat veel webadressen werden genoemd. Veel papieren media lijken niet makkelijk naast het medium internet te bestaan, Rcn heeft dat leuk opgelost.

Verder zijn het toch vooral amerikaanse fietsen die in het blad worden behandeld dus zullen niet veel europese lezers veel aan de informatie hebben. Wel leuk Mary Arneson blijkt ook tester te van fietsen te zijn. Mary kennen wij als de vertaalster van ligfiets.net nieuwsberichten naar het engels. Op bladzijde 7 test ze de Bacchetta Cafe. Verder staat in het blad een test van de HP Velotechnik GTe op bladzijde 12. En ook vonden we een aerodynamische toptas op bladzijde 19. Op bladzijde 20 staat een editorial die ook wat over de "Puncture Fairy" lijkt te gaan ofwel wat we in een recent nieuwsbericht het lekke-banden-elfje noemden.
Bron: Recumbentblog, die op zich weer verwijst naar de blog van de maker van het blad.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.