Cycle Vision 2007

Gepubliceerd op

In het uitgebreide bericht een verloop van de voorbereidingen. Een datum is nog niet vastgesteld en de reden wordt in het bericht gegeven.

Het Cycle Vision organisatie comite is er op Zandvoort niet in geslaagd de bezoekersaantallen van het evenement te laten stijgen. Ondanks samenwerking met Octagon en de grote organisaties Nationaal bureau voor Toerisme en congressen (holland.com)/KNWU/NTFU is het niet gelukt om veel publiek naar het evenement toe te krijgen. Dit jaar gaan we het evenement op een andere baan houden. Zandvoort is eigenlijk te duur voor een evenement van een schaal als dat van ons.
Het organisatiecomite wil toch graag een evenement neerzetten wat de naam Cycle Vision waardig is. Dus met een uitgebreid raceprogramma, randactiviteiten, probeerparcoursen en zoveel mogelijk aantrekkelijke dingen daar weer rondomheen. Camping moet goed zijn en toertochten in de omgeving zijn goed.
Er wordt op dit moment gezocht naar een baan die liefst in de randstad ligt. Doordat nog geen baan echt is gehuurd en de gesprekken met een aantal partijen pas begin januari zijn is een datum nog niet vast te stellen.
Zodra meer informatie bekend is leest u het natuurlijk op ligfiets.net.Nagenieten van de vorige afleveringen kan nog wel bijvoorbeeld op deze pagina met een verslag van Ian Fardoe, de engelse schrijver voor Bentrideronline.Helaas is de dvd met beelden van Cycle Vision sterk vertraagt. Eerst ging de computer van samensteller Gabri van Kaam stuk. En de afgelopen week schreef hij dat het programma (studio 10) het project niet meer wilde openen. Kommer en kwel dus in de voorbereidingen daarvan. Het kost veel tijd om een dvd samen te stellen en als het dan twee keer misgaat is dat natuurlijk veel pech!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.