Vrijdag vervelende berichten

Gepubliceerd op

De teneur van dit vrijdagbericht is slecht nieuws. Als je snel gedeprimeerd bent is het uitgebreide bericht geen aanrader.

Allereerst verloor de Gentse liggers een van zijn gewaardeerde leden Ward De Meyer. Ook op het nederlandse forum wordt hierover gesproken. Veel nederlandse ligfietsers zullen hem hebben gekend als bezoeker van een heel aantal ligfietsbijeenkomsten (zie ook wereldfietser en Gentse liggers forum).
Alle volgende links staan daarbij in de schaduw .Chretien Delforterie rapporteert schade. Wilfred van Norel verliest zijn achterwiel. Er zwemt een quest in het water, falende electronica. Een drie weken jonge ligfiets wordt gestolen. En we hebben lekke bandenrecords; 10 lekke banden op 1. Op nummer twee 5 lekke banden en tot slot drie lekke banden (daarvoor waren het er nog twee).Sommige sites zijn ook lang geleden opgewaardeerd. We noemen alleen de oudste drie. Het hupi.org magazine heeft al een jaar geen updates en staat daarmee op 1.Optima ligfietsen laat ook als laatste nieuws de noordelijke opstapdag zien (die een half jaar geleden werd gehouden) en wordt twee. Op drie staat de site ihpva die nu bijna twee maanden geen nieuws presenteert.Gelukkig is er ook goed nieuws, Greenspeed laat bijvoorbeeld een mooie nieuwe site zien!De bouwer van de bekende website Sheldon Brown is ernstig ziek. Ook Velorution schrijft hierover.Zelfs het fotograferen van ligfietsen leek te mislukken al is het resultaat (te zien op roodpetje.nl op zich wel weer mooi.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.