Ligfiets.net blijft populair

Gepubliceerd op

Het aantal bezoekers blijft op peil en de site blijft populair. We kijken terug op het oude jaar met een conclusie op de resultaten die zijn gehaald.Ook leuk, in de rubriek veelgestelde vragen op fietsen.123 wordt ligfiets.net als belangrijke bron voor informatie over ligfietsen genoemd.

Eerlijk gezegd zijn we ook een beetje op het idee gebracht door een mededeling op de site van m5. Zij waren erg blij en trots met op een hoge notering op een site die andere sites in perspectief zet.
Gelukkig, was ook de score voor ligfiets.net voldoende.
Maar wij kijken ook bezoekersaantallen en zeker in relatie met andere sites. We hebben in juli dit jaar niets geschreven over bezoekersaantallen dus hierbij alsnog.

Zoals in 2004M draaien we nog steeds mee in de top 40 van populaire sportsites. En bij de rubriek fietsen in de top 1000 bij de eerste 5.
De vergelijking van de bezoeken per maand is erg leuk. In 2002 waren we nog behoorlijk aan het kijken naar andere verenigingen en hun websitebezoek. Maar we kunnen aan de hand van de bezoekersaantallen hopelijk vaststellen dat de site een belangrijke informatiebron is voor bestaande en aspirant ligfietsers. Als we bijvoorbeeld fietsen.123 statistieken erbij nemen dan zien we dat wij minder bezoekers hebben die "uniek" zijn (per jaar bezoeken ongeveer 1,2 miljoen de site fietsen.123, ligfiets.net heeft 350.000 unieke bezoekers). We hebben blijkbaar wel veel mensen die regelmatig terug komen en ook blijven hangen. Het aantal bekeken pagina's per bezoek is erg hoog 5,35 pagina's per bezoeker. Hierdoor worden de verschillen tussen de sites kleiner per maand worden 370.000 bladen op ligfiets.net bekeken en 480.000 bladen op fietsen.123.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.