Hebbedingen voor fietsers

Gepubliceerd op

Gps apparaten en mp3 spelers. Je kunt de waarde van je fiets bijna vermenigvuldigen met electronica. In het uitgebreide artikel meer over mp3.

Het is niet per definitie geschikt voor de ligfiets. Maar een aantal links zijn het noemen waard zoals deze koptelefoon met ingebouwde mp3 speler. Het lijkt een beetje op deze afscherming voor je oren zodat het geluid alsnog goed overkomt. Fietsen.123 kwam met een spatwaterdichte mp3 die ook in gadgetzone werd behandeld. Wat schrijven gadgetrubrieken over gebruik op de fiets? Operationgadget schrijft over de ipod, de mp3 speler van Apple. En ook is er een tevreden gebruiker. Inmiddels zijn er meerdere ligfietsers die een ipod gebruiken (zie hier de avonturen van Greg, bijna onderaan de pagina). Het lijkt erg handig, vooral omdat je altijd veel muziek bij je kunt hebben. Wat verder een voordeel is, je kunt podcasts downloaden. Gesproken stukken die normaliter op de radio zijn of alleen via internet te beluisteren. Een overzicht van populaire podcasts en nieuws ziet u hier.

Het leuke van podcast is dat je door middel van rss feeds steeds de meest recente afleveringen kunt downloaden. We gaan dat hier niet verder uitleggen, maar het is zeker wat meer lees- en zoekwerk op internet waard.(Tip van vorig jaar: het overzicht van Podfeed.nl).
Zelfs wereldfietsers hebben alles op ipod en mp3 staan, volgens onderzoek zingen zij tijdens het fietsen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.