Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op

Kijk je af en toe deze pagina en ben je enthousiast over de site? Het komt tot stand door de inzet van vele vrijwilligers. Ook jij kunt helpen want naast programmeurs en techneuten hebben we beheerders nodig. Die beheerders zouden eigenlijk gewoon enthousiaste gebruikers van ligfiets.net kunnen zijn die de vereniging willen steunen.

De beheerders houden hun rubrieken actueel en netjes, net als de rest van onze site.
Op ligfiets.net hebben we een veelheid aan rubrieken; fabrikantenoverzicht, agenda, fotoboek, links-pagina, advertenties ligfiets.net marktplaats. Voor de voorgaande rubrieken worden beheerders gezocht.
Waarom? Vermeldingen zijn gratis, maar verkeerd gebruik zal moeten worden voorkomen. Zo blijft het dat onze bezoekers via onze site de meest actuele, correcte en uitgebreide informatie op ligfietsgebied kunnen vinden. Of zoals de redactie onlangs schreef: "Eerlijke en onbevooroordeelde informatie is de sterkste troef om mensen steeds weer terug te laten komen als bezoeker van onze site."
Beheerders wordt gevraagd de rubriek te volgen en nieuwe toevoegingen te bekijken. Ze krijgen toegang tot een gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem. Met mailtjes houden ze contact met mensen die hun rubriek mogelijk verkeerd hebben gebruikt. Je hoeft dus niet te programmeren om toch ons te helpen.
Dus twijfel niet maar meldt je aan bij internet @ ligfiets.net en help ons de site actueel te houden!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.