Challenge driewieler

Gepubliceerd op

De duitstalige "concurrent" van ligfiets.net publiceert de eerste fotos van de Challenge driewieler. Challenge is een grote sponsor van het commerciele ligfietsportaal dat sinds 1 augustus het leven zag. Meer over de nieuwe initiatieven in het uitgebreide bericht. Overigens geeft de site van Challenge zelf het nieuws nog niet.

Liegeradmagazin.de doet ook net als ligfiets.net ervaringen en en ze hebben ook een agenda, links, forums enzovoort. Er zijn zo nogal wat andere initiatieven met nieuws en vergelijkbare inhoud en een beweging lijkt te zijn dat een steeds grotere versnippering van informatie en het overnemen van succesvolle ideetjes op gang wordt gezet zoals onlangs ook bleek bij de velomobielenstartpagina. Vooral lijkt het door één of enkele mensen te worden opgepakt en buiten de sites van verenigingen te worden gezet. Hierdoor kan een nieuw initiatief voor een site commercieel worden gemaakt en de informatie door fabrikanten makkelijk worden gestuurd.
Of de verenigingen en klanten en internetgebruikers met een mindere controle en verdere versnippering worden geholpen moeten we echter maar afwachten. Vooralsnog is ligfiets.net niet commercieel gericht en kan dus zonder problemen links maken naar sites met een commerciele doelstelling. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.Een rijtest van de driewieler zal waarschijnlijk worden gemaakt voor het blad Ligfiets&. Voor de enthousiasteling die niet kan wachten staan hieronder wat eerste fotos..
Velovision geeft een technische beschrijving en de eerste reacties staan er ook van lezers. In Engeland zijn trikes erg populair dus het nieuws is meteen in het hol van de leeuw.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.