Vrijdag; wat vinden niet-ligfietsers van ons?

Gepubliceerd op

In deze weblog is een lang verhaal met een mooie foto en een uitgebreide beschouwing van de fietser te vinden. Ook hier zien ze zo'n ontspannen (of aan de hektiek ontsnapte?) fietser.
En een racefietser ziet ligfietsers toch als gevaarlijk en hinderlijk en bovendien sloven ze zich uit om zich te bewijzen dat ze harder kunnen fietsen dan een peloton racefietsers (zeker nooit van RIS gehoord), kneuzen zijn het! De blog die zo tekeer gaat tegen ligfietsers is ook al eens genoemd in een oud bericht van september 2004. De redactie is benieuwd waarom die ligfietsers toch de natuurwetten tarten en volkomen ontspannen en zonder te hijgen die snelheden halen...

In een oud berichtje is ook een hele serie reacties te vinden (het charme offensief is al tekst wel al eens in een bericht verschenen, maar dan zonder de reacties)
In het Opmerkingen gedeelte worden ervaringen gepost. Er zijn agressieve, maar ook verwonderde reacties.

Meneer, uw fiets is mislukt.....Ook leuk op 15 juli beschrijft de weblog die al eerder werd genoemd over een vakantiereis deze reacties van de fransen.En toepasselijkerwijs denkt de jeugd nu dat er ligfietsen op zonnecellen rijden, misschien toch beter het artikel lachen en stress voor ligfietsers weer eens aan te halen.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.