Fietsloopschoenen

Gepubliceerd op

Aktiv Radfahren heeft een beschrijving gemaakt van fietsschoenen die ook goed te gebruiken zijn voor lopen. En ze hebben een leuk en praktisch petje voor sporters gevonden. Meer over fietspompjes in het uitgebreide bericht.

Ook heeft Aktiv Radfahren ze vier mini pompjes vergeleken. Mini pompjes ervaringen op ligfiets.net. En ook heeft Fietsersbond een test gemaakt. Zij schrijft verder in de laatste Vogelvrije fietser, dat de Topeak Road Morph als winnaar van de test van fietspompjes van een jaar geleden een paar broertjes heeft gekregen. De turbo morph heeft een drukmeter, handig voor op vakantie. De diameter is 40 procent groter, dat betekent dat je minder slagen nodig hebt, maar het pompen gaat ook zwaarder en het krijgen van de banden op heel hoge spanning wordt als een mogelijk probleem genoemd.
Verder is toegevoegd de mini morph die is honderd gram lichter dan de gewone road morph en kan makkelijker in een rug- of stuurtas. Omdat de pomp kleiner is moet je meer slagen maken. Ook moet je iets voorzichtiger pompen omdat het handvat, de voetsteun en pompslag kliener zijn. De mini morph werkt bijna net zo goed als de gewone road morph en kost hetzelfde, 32,95 euro en de turbo morph kost 42,95. Eerdere berichten over fietsonderdelen, februari 2006, november 2005.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.