Vrijdag nieuwsbericht..

Gepubliceerd op

Waarom moeilijk doen over de allerlichtste onderdelen, trainingschema's en noem het maar op? Een doe-maar-gewoon artikel geeft wat links.

Campagnolo lanceert nieuwe cranks met nieuwe technologie nog stijver lichter en waarschijnlijk ook wel duur.
Heb je zoiets nu nodig? Of is het handig zoals Look doet een pedaal dat 33 gram zwaarder is op de markt te brengen die waarschijnlijk minder zeer doet in je portemonnaie? En zul je moeilijke trainingsschema's moeten volgen?

En wat als je ook wat mee wilt nemen, dan is 33 gram besparing natuurlijk ook wat vergezocht. Wel leuk trouwens, een mooie zelfbouwtas, uit de bron van velovision.
Als je nog meer mee wilt nemen is dit verhaal misschien leuk om te lezen.
En digitale kaarten, hoe zit het daar mee? Volgens de ervaring op ligfiets.net moet er dan wel een goede gps bij gebruikt worden.Fietsen.123 doet twee leuke dingen op de weblog, fietsliedjes die gratis te downloaden zijn op deze site van de maker en dit verhaal hoe een buitenlandse bezoeker tegen de nederlanders en hun fiets aankijkt (en tot de conclusie komt dat de fiets beter op het paspoort zou passen dan de nederlandse leeuw).Tot slot de meest verrassende ontdekking deze week De site Rijwielnet is helemaal vernieuwd maar geen enkele link doet het! De redactie heeft hevig zitten klikken en verschillende webbrowsers geprobeerd. Wat heeft u aan deze wetenschap? Helemaal niets, maar dat is zo gewoon op vrijdag.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.