Cycle Vision telt 220 deelnemers

Gepubliceerd op

Er verschijnen zo'n 220 deelnemers aan de start, toch laten enkele grote rijders verstek gaan. We zien in de startlijst geen aanmelding van namen van mensen die al jaren heel goed presteren: Bernard Bohler, Edgar Leijten, Denis Mario Ahrens, Jimmy Byloos, Jurg Birkenstock, Marc Vervaet, Ton Valk, Walter Berger. Bij de dames missen we Nicole Berger.
Er zijn veel extra transponders gehuurd om mensen op het laatste moment nog de gelegenheid geven om mee te doen. Ter plekke of nu op voorhand kunnen dus nog extra deelnemers zich melden.

Stuur
een mailtje naar cv@suiker.org met de volgende gegevens:

Loginnaam ligfiets.net
Naam
Adres
Telefoonnummer
Geb. datum

Per wedstrijd waar je aan mee wilt doen:
Fiets- of handbike merk en type
Gestroomlijnd/gedeeltelijk gestroomlijnd/ongestroomlijnd
Tot donderdagavond kan dat inschrijven nog via mail. Daarna alleen op het evenement zelf, maar beslist zonder garantie dat het lukt om je deel te laten nemen.

Wel opvallend zijn een aantal tandemrijders die zich hebben aangemeld. En een paar engelsen wilden graag met Pedalcars aankomen. Het lijkt een bontere verzameling deelnemers dan ooit tevoren.
Ook zagen we dat een bijzondere zwitserse fiets die we al een paar jaar niet meer hebbben gezien weer zal meerijden.Bij de KNWU Business Bike Challenge gaat het Mont-Ventoux Challenge team deelnemen met bekende Nederlanders onder leiding van Steven Rooks. Al een aantal jaren worden clinics gegeven om de "nederlandse" berg te beklimmen. En blijkbaar zijn daar genoeg contacten uit gekomen en gebleven om ook de duinen rondom Zandvoort onveilig te maken...

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.