Cycle Vision nieuwtjes

Gepubliceerd op

We presenteren graag de huidige ontwikkelingen. Er staat meer op stapel, maar dat volgt nog. In het uitgebreide bericht de stand van zaken.Vertaling van de site wordt op dit moment gedaan naar maar liefst drie talen, Engels, Duits en Spaans!

De entree voor zaterdag en zondag is gratis, alleen het parkeren op en in Zandvoort kost geld. Daarmee zijn we waarschijnlijk een van de weinige beurzen die zoiets bieden. Vooral gezinnen kunnen bij een dagje uit veel geld kwijt zijn. Wij denken met gratis entree veel mensen te kunnen trekken. Waar maak je dit nog mee in Nederland, een beurs met van alles te zien en te doen op zo’n locatie en dan nog gratis ook?

De cijfers van de fiets- en wandelbeurs zijn veelbelovend, volgens dit bericht zijn daar ruim 12000 mensen geweest.

Voor de wedstrijden is een voorstel ingediend niet meer met een algemeen klassement te werken. Hiermee krijgen we dus verschillende winnaars, van de diverse races kunnen mensen een podiumplaats krijgen.

Vanuit de fabrikanten en specialisten wordt bekeken extra promotieprijzen aan het aanwezige prijzengeld toe te voegen. Waarschijnlijk voor een groot deel bedoeld voor niet gestroomlijnde fietsen.

Vanuit het beheer van de website is hard gewerkt om de statistieken voor de wedstrijden weer beschikbaar te maken, zo kunnen mensen nog weer even beter hun eigen resultaten zien.
De camping is ook te bespreken via dit formulier
Zie meer van de informatie en berichten op Cycle Vision.nl en ook voor meer informatie!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.