Vakantiefietsers

Gepubliceerd op

Mooie verhalen van vakanties in vele vormen in het uitgebreide bericht.
Ook zagen we deze mooie tent ziet er flitsend uit (wildkamperen is dan weer iets minder).

Verder nog wat ligfiets reizen hier Nieuw Zeeland
En Engeland en costa rica.
Ook vonden we Denemarken, Zwitserland.
Als er kinderen zijn niet meer op de fiets? Volgens deze site is dat nergens voor nodig. Ook op fietsactief is informatie te vinden. En zelfs een verslag.
Als we ons zomaar breder orienteren zien we nog meer mooie sites en bestemmingen. Mooie reisverhalen op fietsjunks zoals hier naar de Noordkaap, of op hun algemene pagina. Of deze site met kaartjes. Verder deze engelstalige site met reisberichten, maar ook de algemene site is een bezoek waard.

Cuba verhaal in een aantal delen

De ligfiets in de vakantiewetenschap lekker met je ligfiets naar Spanje, wie wil dat nu niet? Daarvoor hoef je geen verklaring te vinden, daarbij moet je je afvragen wat wij verkeerd doen!
Reglementen onderweg en de ligfiets een beetje creatief met de problemen omspringen die je onderweg tegenkomt.
Hier is een eerder bericht over overnachtingsmogelijkheden voor fietsers

Echte serieuze vakantiegangers zitten op de site van Wereldfietser die onlangs met veel nieuwe informatie op de voorpagina kwam. Een site waarop je uren kunt rondneuzen!
En als je nog meer verhalen wilt dan is dit een leuke verzameling van talloze reisverslagen per fiets (waarvan vele per ligfiets, zoals hier trikes of een fietstocht die eraankomt van de redacteur van Bentrider, nu ja, veel leesplezier!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.