Fietsonderdelen

Gepubliceerd op

In het uitgebreide bericht meer over fietsonderdelen.

Velorution schrijft over rollerbrakes. Ook de m5 remmen werden getest. Eerder schreven we dit artikel over remmen.
Ook zagen we dit bericht, waarbij ook de site met alle andere artikelen interessant is.Op de site Cyclingnews blikt Campagnolo in de toekomst.
Sleutels met led lampje lijken wel handig. In het donker kun je dan makkelijk het sleutelgat vinden.
Ook futuristisch, deze pomp, die bovendien er heel bijzonder uitziet. Deze link is fietsen.123 ook opgevallen, zij schrijven er ook over.
Bijzondere pedalen zijn in dit artikel te vinden.
Verder vonden op die site een verhaal over hartslagmeters. Maar het moet futuristisch zijn, dus hier een bericht van Bikemagic over een fietscomputer die 30 uur data vasthoudt en vele functies heeft. En voor de volledigheid hier een eerder bericht over hartslagmeters.
Niet echt een fietsonderdeel, maar misschien verandert dit in de toekomst wel, gps. Beter zou zijn de tekst in het bericht te schrijven dat men in theorie weet waar je bent en ook in theorie weet waar je naartoe moet. In de praktijk is het omgaan met gps een handigheid, de redactie van ligfiets.net schrijft een stuk wat hopelijk gepubliceerd gaat worden in het blad Ligfiets&. Dit blad is alleen voor leden van de vereniging, en het lidmaatschap van de leden maken ook deze internetsite mogelijk.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.