Vakantieberichten

Gepubliceerd op

In de mailinglijst is al een bericht verschenen van een amerikaanse fietser die begonnen is aan een rit door zijn land. Zijn dagboek is hier te lezen ook is een website van zijn tocht gemaakt. We hebben eerder een bericht geschreven met de vraag naar jullie vakantieverhalen. We lazen in het blad Ligfiets& al het fantastische verhaal van Richard die op zijn roeifiets naar Noorwegen ging. Vooral de link naar het roeifiets verhaal is fantastisch, met ingehouden adem en stijgende verbazing hebben wij dit verhaal gelezen. Helaas bestaat er geen ligfietsman van het jaar, maar als die er zou zijn zou Richard dit zeker zijn geworden.

De redactie houdt zich nog steeds aanbevolen voor links met je vakantieverhaal van dit jaar.

Op de mailinglijst kwam al dit bericht naar voren van (alweer) een velomobielrijder in Duitsland. De beelden staan hier.
Het stuk gaat vooral over klimmen met de ligfiets, hierop kwamen een heel aantal reacties. Ervaring met het verzet in meters werd besproken, maar ook ervaringen van klimmen en het missen van de engelse heuvels.
We gaan geen opsomming doen van sites met tips voor vakantielanden, maar deze tip voor Frankrijk lijkt toch wel even leuk om door te geven. Wie geen moeite heeft met het lezen van Franse teksten kan op deze site de reisverslagen vinden van een aantal franstalige liggers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.