Ligfiets.net succesje

Gepubliceerd op

Beste lezers,
uw laat behoorlijke lezerscijfers zien! Dat geeft de redactie moed. Ook las de redactie plannen voor een ligfiets.net promotieteam, de dames in kwestie zijn 8, maar tegen de tijd dat ze wat ouder worden kunnen we misschien nog meer leuke acties zien? Uiteraard hebben we al veel lezers, toch is het verwijzen van mensen die echt op zoek zijn naar informatie over ligfietsen naar internet nodig.

Uw redactie heeft zelfs mensen gesproken die ronduit kwaad waren toen achteraf bleek wat zij op internet allemaal aan informatie voorafgaand aan de koop van hun fiets hadden kunnen vinden. Het webadres kan dus wel een oppepper gebruiken. De plannen voor promotie, er wordt gesproken over stickers, de handigste plek om een sticker te plakken is de meest geziene kant van een ligfiets, de achterkant! Een voorbeeldje op twee opvallende fietsen nummer 1 en nummer 2, vooral nummer 2 lijkt er sjiek, net of er een handtekening op de fiets is gezet.
Overigens gingen de dames van het promotieteam ging volgens hun moeder voortvarend van start een heleboel fotos van de dames is te zien in het bericht over cycle vision bij de fotos van Brechtje Daams.Uw redactie is eens een bezienswaardigheid geweest tijdens het herfsttreffen, waarbij het Arsenaal met twee questen is bezocht. De bedrijfsleider vertelde daar dat normaliter de auto's daar de aandacht opeisen. Toevallig of niet, maar onderstaande bedrijfsfietslink geeft in dit designmekka een leuke aanvulling.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.