Cycle Vision gestart!

Gepubliceerd op

Beste lezers,
uw voltallige redactie zit nu op Cycle Vision. We hopen op tijd u te informeren, maar er zijn uiteraard zeer veel leuke dingen te doen.
    Allereerst de felicitaties aan de NVHPV, onze grootste sponsor en steun dat op Cycle Vision haar 20-jaar jonge verjaardag viert!De Eustaff in Duitsland veel succes, zij gaan wellicht nog een brief laten bezorgen aan het bestuur van de Nederlandse ligfietsverenigingAlvast felicitaties aan degene die straks de geschiedenis in gaat als eigenaar van de 50.000 ste ligfiets, laten we hopen dat hij vele prettige kilometers gaat rijdenDank aan de Directeur van Fietsersbond die tijd heeft kunnen vrijmaken om de plechtige overhandiging van de voorgenoemde ligfiets te doen.En uiteraard ook veel plezier toegewenst voor de winnaars van de KMX karts in volwassen- en kinderuitvoering die dit weekeind weer een ligfiets rijker zijn gewordenEn uiteraard alvast een klein woordje van dank en waardering voor de 140 vrijwilligers die dit jaar belangeloos zichzelf inzetten, hen zouden we willen vragen goed om zich heen te kijken en te beseffen dat alle blije gezichten daar zijn omdat zij zichzelf daarvoor willen inspannen.

Voor de thuisblijvers, het programmakrantje, kun je toch meelezen (600 kb).
Zowel de hoofdredacteur van Bentrideronline zal er zijn (de link is een verslag naar vorig jaar) als Velovision en uiteraard vele redactieleden van ons clubblad, je kunt op de beurs ook heel voordelig lid worden van de Ligfietsvereniging, je krijgt dan nog 4 nummers voor 11 euro in plaats van 14,50 (nr. 3 t/m 6) en wat leuke cadeautjes.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.