Big brother plaza

Gepubliceerd op

Sommige mensen noemen de site ligfiets.net en leggen keurig een link naar de bron. Ze verbazen zich erover, maar toch is er aan de hand van de statistieken makkelijk te zien wie linkt naar ligfiets.net.

Je wordt soms erg verrast door leuke vermeldingen van de site.
Uiteraard zijn we dan ook genegen om de link naar de andere site te maken. Het lijkt er misschien op dat er een geest uit de fles verschijnt, als je hem aanroept verschijnt hij.
Deze weblog noemt ligfiets.net en neemt al afscheid voor een vakantie.
Bijvoorbeeld bovenin de links van Op Pad bij de fietsen, of een hele mooie vermelding van Cycle Vision. Ook hier wordt op 16 maart een oproep gedaan, en zelfs kleine logos of de complete banner.Of deze deze site waarbij van het nederlands met een beetje fantasie ook duits gemaakt kan worden.
We staan ook als partner van de duitse mailinglijst aangemerkt, waarschijnlijk door de inspanningen van onze vertaler naar het Duits.
Zelf heeft de wel eens een deel van de links in deze lijst nagelopen op zich leuk, door het fins lees je je met enige fantasie wel heen. Dat gaat waarschijnlijk niet lukken met deze japanse pagina.
Ook altijd leuk, de vermelding van de vvv en de promotie daarvan lijkt te werken het idee wordt overgenomen door andere sites.
Ook is het leuk te zien als iemand maar 1 favoriete site heeft met stip zeg maar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.