20 maart eerste landelijke ligfietsdag

Gepubliceerd op

Op zondag 20 maart 2005 wordt de eerste landelijke ligfietsdag georganiseerd.
Tijdens deze dag zullen er meer ligfietsen de weg op gaan dan ooit tevoren, want overal in het land worden toertochten en andere ligfiets-activiteiten georganiseerd. Om nog meer mensen de ligfiets als ideaal vervoermiddel te laten ontdekken wordt iedereen uitgenodigd om uitgebreid kennis te komen maken met de voordelen van de ligfiets.

Naast heel veel mooie ligfietsen om te zien, staan er één of meer modellen klaar voor een eerste kennismaking, want: ligfietsen is comfortabel en snel, maar zeker ook net zo makkelijk als gewoon fietsen. Voor de bezoekers zal ook veel informatie voorhanden zijn over onderwerpen als "gunstige fiscale (lig)fiets regelingen", "ligfietsen en veiligheid" en "de ligfiets als ideale nieuwkomer op de revalidatie markt".

De georganiseerde toertochten zijn dan ook nadrukkelijk bedoeld voor zowel de ervaren als óók voor de aspirant ligfietsers. Misschien wel de leukste manier om met de ligfiets en de ligfietsers (M/V!) kennis te maken. Veel regionale ligfiets clubs houden op deze dag een toertocht met als vertrekpunt een van de deelnemende bedrijven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.