Zandvoort historie

Gepubliceerd op

Cycle Vision op Zandvoort nieuw? In 1983 waren de ligfietsers daar al voor wedstrijden. In het uitgebreide bericht meer hierover.

Onlangs verscheen de scan van de voorkant van Fiets 1983 over ligfietswedstrijden op Zandvoort zaterdag 17 september 1983. En tot verrassing, ook de speciale WK 2002 ligfietsshirt was geen primeur zie hier het t-shirt van de ligfietswedstrijden Zandvoort 1983 uit Fiets nr 6. 1983

Historisch leuk is ook dit 10 megabyte grote vroege uitgave van HPVnieuws. Ook hier herhaling van geschiedenis. Het enige erelid van de NVHPV Cary Peterson wordt genoemd op de tweede bladzijde. Zij wordt voorbij gereden door iemand die met kleven de wedstrijd kon winnen. Het verhaal van enige namen in dit blad is verder bekend. Het verhaal over Cary Peterson is in een van de komende uitvoeringen van Ligfiets& te lezen.
Op bladzijde 5 een verslag van Bram Moens van een fietsvakantie, het verdere verloop van deze bekende bouwer mag bekend zijn.
Ook zien we een ligfietsverzekering op bladzijde 6.
Uiteraard op de laatste pagina de oproep lid te worden van de vereniging. Dit staat mensen vrij, maar je maakt met lidmaatschap wel deze internetsite mogelijk en ook de andere initiatieven van de vereniging. Gelukkig binnenkort kun je met korting lid worden van de vereniging.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.