Programma Cycle Vision lezingen

Gepubliceerd op

Programma van de lezingen, schema onder voorbehoud. Lees in het uitgebreide bericht meer. We hebben ook de succesvolste lezingen opnieuw gevraagd.

Voorlopig schema voor de lezingen: tijden onder voorbehoud. Op het evenement zelf is een schema

Zaterdag
11:30 TU delft de waterbike technology group komt vertellen over de wedstrijden en de boten, waarvan ze er een van bij zich zullen hebben.
12:30 Edvart Sloots Legt uit wat de verschillen tussen de ligfietsen zijn, maar ook wat er nodig is om er mee om vakantie te kunnen.
13:30 waterbike technology group dit keer de nadruk op de bouw en diverse materialen.
14:30 Thomas van Schaik komt met zijn fraaie velomobiel, die uiteraard te bewonderen is. Het hele bouwproces, maar ook de diverse materialen komen aan bod.

Zondag

12:00 Brechtje Daams, de deskundige op het gebied van ergonomie, doet ons wetenschappelijk uit de doeken, 'Waarom Ligfietsen Beter Is Voor Een Mens'. Ze schrijft: “Ik wil de ergonomische voordelen van een ligfiets kort behandelen (50 % van de tijd), en daarna ingaan op het effect van de ligfiets op bepaalde aandoeningen (ook 50 % van de tijd). Dat je er fysieke aandoeningen mee voorkómt, maar ook dat een ligfiets voor mensen met bepaalde fysieke aandoeningen een logische keuze is. “
Dus iemand die zich nog wil laten overtuigen voor de aanschaf moet zeker even komen luisteren.

13:00 Jan willem Overmars en Wiecher de Klein zijn in de U.S. met de ligfiets "coast to coast" geweest. Een fikse reis, waar veel over valt te vertellen!

14:00 Erik Wannee had in ligfiets& al verteld over zijn ingewikkeld gevormde vierkante buizen, nu komt hij het ook demonstreren en uitleggen hoe je ze maakt.

Wat Ligfiets& is? Haal op de verenigingsstand eens zo'n prachtig nummer op en lees wat je mist als je geen lid bent.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.