Programma zomercompetitie bijna rond

Gepubliceerd opDe renners onder de ligfietsers kunnen hun fietsen en conditie weer klaarmaken voor het zomerseizoen. De wedstrijdcommissie van de NVHPV heeft voor dit jaar weer een gevarieerd programma aan wedstrijden gepland.


In de eerste plaats is er de zomercompetitie, die dit jaar bestaat uit een achttal wedstrijden, waarvan de zes beste meetellen voor het jaarklassement. Om verschillende fietsen en rijders zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen zijn er verchillende type wedstrijden opgenomen in de competitie. Zo zijn er wedstrijden op asfalt wielercircuits (Breda en Dordrecht en mogelijk Groningen), criteria op de openbare weg (Kaatsheuvel en 's Heer Arendskerke), een heuse klimdag in Beek-Ubbergen met zowel een tijdrit als een criterium, en twee tijdritten, een op Texel en een op de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen.

Competitiewedstrijden 2005

Er komt nog een wedstrijd bij op een wielercircuit.Naast de NVHPV zomercompetitie is er de BeND-competitie, een samenwerking tussen België, Nederland en Duitsland:Als aanvulling op deze wedstrijden is er ook nog een aantal wedstrijden waar we als ligfietsers welkom zijn om deel te nemen, o.a. op de Afsluitdijk (23/4), Paderborn (21-22/5) en in Assen (3/8).
Genoeg wedstrijden dus om je het hele jaar uit te kunnen leven op je fiets.Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.