Fietsberaad nieuwsbrief

Gepubliceerd op

Sommige organisaties gebruiken de term kennisbank voor zichzelf als motivatie om in te slapen en niet meer actief belangen na te streven. Helaas lijkt ook Fietsberaad als organisatie een beetje hierop, in het uitgebreide bericht staat echter toch een nieuwe ontwikkeling. Ook hebben ze een nieuwsafdeling.
Ook is ANWB heeft ook voor leden een meldpunt voor problemen bij fietsroutes.

Fietsersbond geeft de volgende informatie: Binnenkort start het Fietsberaad met een gratis elektronische Nieuwsbrief. De Nieuwsbrief richt zich op iedereen die zich actief met fietsbeleid bezig houdt.
De maandelijkse Nieuwsbrief biedt actueel nieuws over fietsbeleid, de
nieuwste aanwinsten van de Kennisbank, een overzicht van relevante congressen, activiteiten van het Fietsberaad, enzovoort.
Wellicht bent u geïnteresseerd in een gratis abonnement op deze nieuwsbrief. In dat geval hoeft u alleen maar op deze link te klikken en binnenkort vindt u het eerste exemplaar in uw mailbox.
Fietsberaad was eerder hier in het nieuws.

Het lijkt toch interessant wat ze schrijven, is alleen het weer en afstand van belang waarom mensen fietsen? Bijvoorbeeld de velomobielrijders weten wel beter. Reistijd comfort en tijdwinst is een pre in het algemeen van de ligfiets. De nieuwsberichten in het algemeen zijn interessant. Ook lezen we op hun site dat fietsen niet alleen door mensen met een laag inkomen wordt gedaan. Of een pdf met een nieuwe fietsenstalling.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.