Divers nieuws

Gepubliceerd op

Een bijzonder licht nieuw pedaal vonden we op deze site. En en ander pedaal op deze.
De site Fietsen.123 heeft een rechtzaak gewonnen tegen iemand die moedwillig een domein fietsen123 had gebruikt zo leest u hier onder punt 12, een bijzondere zaak. Meer onder punt 14 in de nieuwsbrief over de fietskoerier.

Meer nieuwtjes in het uitgebreide bericht.

In fietsnieuwsbrief van januari 2005 wordt al meteen gezegd dat het een bijzondere nieuwsbrief is:" De nieuwe Fietsnieuwsbrief van januari 2005 is vandaag verschenen
Vijf blijkt voor deze nieuwsbrief een magisch getal.

Het is namelijk het 35ste nummer uit de vijfde jaargang in het jaar 2005!

De Fietsnieuwsbrief gaat uitvoerig in op de vernieuwingen en nieuwe rubrieken, die Fietsen Eén Twee Drie op haar website heeft aangebracht. Aandacht is er voor het feit, dat de site de grens van 1800 fietsroutes is overschreden. De nieuwste volledig beschreven en GPS-routes worden voor het voetlicht gebracht.

Opvallend is het aantal berichten in het Actueel Fietsnieuws. Het varieert van nieuws over fietsroutes vanuit de randgemeenten rond Antwerpen naar de binnenstad tot het oprukken van de bakfiets en van een nieuwe methode van fietsendiefstal tot informatie over de nieuwe sport Aqua Spinning.

De Oostkantons in België worden in navolging van Limburg uitgeroepen tot een 'nieuw Belgisch fietsparadijs'. De tien genomineerde fietsenzaken voor de prestieuze titel 'Fietsenzaak van het Jaar 2005' worden gepresenteerd." enzovoort. Dit was te lezen in de weblog.
Bovendien wordt in de nieuwsbrief nog verwezen naar een deelnemer van de tour d'afrique. Deze prestatierit is al eens eerder in een nieuwsbericht aan de orde geweest. Verder schreef laterna.nl over de komende tocht. Zij schreven trouwens ook een leuk stukje over een kwisvraag.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.