En nog een bericht van de Eco-trippers

Gepubliceerd op

We zijn nu in Belford waar we de computer en internetverbindening van de Outdoor Trust mogen lenen om een verslag van de afgelopen dagen te maken.

Vandag Wooler zijn we woensdag naar Norham gefietst. Onderweg wat heuveltjes gepakt en een kwartsmuseum bezocht. Eveneens was er een fotograaf aanwezig van Velovision die ons op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. Schotland is eveneens bezocht waar we werden begroet door midgets.

In Norham werden we opgevangen in de community hall waar de plaatselijke bevolking aanwezig was. Diverse dames uit het dorp hadden een goede maaltijd voor ons klaar staan met home-made deserts. s'Avonds hebben de ligfietsers kennis gemaakt het het volksdansen waarbij de mannen traditioneel waren gekleed in kilt. Een ligfietser heeft zich laten verleiden tot de aanschaf van zo'n kilt. Tevens hebben we zelf ook moeten dansen. Het was onbeleefd om een dans te weigeren. Als tegenprestatie hebben we de Engelsen de zevensprong geleerd.

Donderdag mocht iedereen doen wat hij zelf wilde. Diverse mensen gingen naar Berwick upon tweed en anderen naar Holy Island en Farne Islands.

Vandaag (vrijdag) werden we onder de middag verwelkomd door een organisatie in Belford die veel moeite doet om de fietsroute Coast-Castle te promoten.

Tevens was er weer een fotograaf aanwezig van de krant. Waar we dus voor geposererd hebben.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.