Plannen van het comite

Gepubliceerd op za 17 apr 2004 om 00:00

Inmiddels is de website in de lucht en is de werving van vrijwilligers gestart. Ook kunnen wedstrijdrijders zich inschrijven. De werkzaamheden van het comite kunnen zich nu richten op andere onderdelen van het evenement.

Voor de zeer enthousiaste fietser, de inschrijving voor het Europees kampioenschap is ook gestart:
http://www.futurebike.ch/em2004

De zelfbouwhoek wordt ingericht door nu twee mensen, dus dat belooft veel. Er zijn inmiddels contacten met Hogeschool Utrecht dat een project heeft gehad over een nieuw soort fietsaanhanger.

Er zijn contacten gelegd met Gazelle, zij maken een comfortfiets. Mogelijk wordt hier een apart probeerparcours voor gemaakt. De mensen krijgen zo op dit evenement verschillende vormen van comfortabeler fietsen voorgeschoteld!

Het lezingenprogramma belooft ook veel Ton Verheij, de sportarts die veel in de artikelen op ligfiets.net wordt genoemd zou komen. Verder is er een interessant project, de hovercraft fiets zou af moeten zijn net voor Cycle Vision, en zal waarschijnlijk daar ook zijn. http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=986
Ook zal Bert Hooge zijn lezing over De Meetfiets geven op Cycle Vision.

Een aantal nieuwe exposanten hebben zich inmiddels aangemeld.

Tallbikes worden gebouwd. Op http://www.tallbike.net/weblog.php het forum kun je zien hoe dat gaat. Zelf interesse in het bouwen? Op http://www.tallbike.net/ staat een telefoonnummer!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.