Nieuwjaarstocht Plat Zwolsch "met plate"


Start: Zondag 18 januari 2004
Locatie:
Meer info: Paulus den Boer

Tradities zijn er om in ere te houden niet waar?

Dit jaar vieren we het lustrum! Dus de vijfde nieuwjaarstocht. Met de bekende krakers in de aanbieding: Een mooie tocht, dit keer uitgezet door Martin, afgesloten met een heerlijke maaltijd van de hand van Marie-Therese. Kenmerken zullen zijn dat de tocht vrij kort zal zijn,(50 km.) en er wordt niet hard gereden. Verder nog niet bekend hoe, maar dat komt nog wel.

Na afloop van de tocht zullen we aanlanden in de ruimte van Centraal Wonen, waar Marie-Therese druk aan het kokkerellen is geweest voor ons allemaal. Een vegetarische maaltijd, waarvan het precieze menu nog geheim is..... Het wordt een nasimaaltijd, dat is wel duidelijk, maar de finesses maken deze maaltijd echt af! Ik verheug me er al op!

Wil je meerijden, dan wordt je gevraagd om je even op te geven, zeker als je bij de maaltijd wil aanschuiven. Dat kan via paulus@ligfiets.net of 038-4536945

Het kaartje laat zien waar je moet zijn, maar het rode kruisje staat een kruising te vroeg. Een kruising verder lees je "drostendiep" en daar moet je aan de linkerzijde van de Rijnlaan zijn, op No. 227A.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

quesjer op ma 19 jan 2004 om 00:00

Het lijkt wel of de weersgoden een zwak hebben voor Ligfietsevenementen te Zwolle. De Oliebollentocht was al een huzarenstukje: de enige dag met mooi weer in dik twee weken, maar ook de nieuwjaarstocht van Plat Zwolsch werd gehouden met een lekkere zonnetje, waar de dagen vooraf en aansluitend heel ander weer lieten/laten zien. Een twintig rijders en rijdsters kwamen af op de koffie, Martin werd op de M5 van Paulus geperst, en zo rond twaalf uur kon de groep vertrekken voor een mooie toch. Iets drinken in Genemuiden is toch echt onmogelijk op zondag, dat bleek maar weer, dus dat moest wachten tot kampen, waar het dan ook goed werd ingehaald. Bij terugkomst in Zwolle rook het heerlijk naar de rijsttafel die Marie-Therese had gemaakt, met Paulus als hulpje. 16 mensen met flinke trek eten best wel een maaltijd voor twintig man/vrouw op, en dat bewees maar weer dat de culinaire kwaliteiten van Marie-Therese gekoesterd worden! Langzaamaan raakt ook deze dag weer aan zijn eindje, dus samen soppen en afdrogen, nog een bakje koffie of thee, en er worden nog wat afspraken gemaakt over de komende tochten. Het paastreffen is het grootste evenement in de komende maanden, en de organisatie daartoe is al druk gaande. harry heeft onlangs een zeer mooi shirt ontworpen, waarvan je hier het resultaat kan bewonderen: http://www.ligfiets.net/fotos/foto.php3?type=agenda&id=981&file=60vabtHP.jpg
Let wel: dit shirt is exclusief voor deelnemers aan dit evenement....

Groet van Paulus