3, 4, 5 okt: HERFSTTREFFEN IV


Start: Vrijdag 3 oktober 2003
Locatie:
Meer info: Paulus den Boer
Website: http://www.ligfiets.net/herfst/

Laatste bericht voor alle deelnemers:

Ondanks de weersverwachtingen is het aantal opgaven nauwelijks afgenomen, ik ga er dus vanuit dat we met zo'n 50 mensen elkaar ontmoeten komend weekend!! Via email is Paulus niet meer bereikbaar, wel via 06-20577559.

De vierde editie van het herfsttreffen. Op dit moment (29 sept.) zijn er al ruim 50 inschrijvingen.

Locatie is camping De Woensberg te Huizen op de grens met Blaricum. We staan op "De Meentkamp" waar we ook vorig jaar stonden. Een zeer grote tent staat tot onze beschikking, groot genoeg om ons en alle fietsen te herbergen. Dus regen zal ons niet deren.
Een mooie plaats op nivo: van welke kant je ook komt, er moet eerst een kort maar stevig klimmetje worden gemaakt om de camping te bereiken. Opgave wordt op prijs gesteld, want stelt elkaar in staat om samenfietsen mogelijk te maken. Dat is mogelijk via de link http://www.ligfiets.net/herfst/

!!!Let op!!!
persoonsgegevens van deelnemers zijn aldaar alleen zichtbaar als je bent ingelogd.

Het is mogelijk om vrijdag al te arriveren. De ruimte is dan al ter onzer beschikking. Degene die hier 't vroegst komt kan de sleutel afhalen aan de receptie.
Kosten: Euro 6.00 per persoon per nacht. Deelnemers vinden een mooie camping met een vast onderkomen en natuurlijk een leuk stel ligfietsers/sters. Verder is er vooraf niets georganiseerd. Het is mogelijk om trekkershutten te huren. reserveren bij de camping. (Meld dat je voor het ligfietsentreffen komt, dan kun je vlak bij komen te staan. Onkosten zijn 5 euro reservering plus 30 euro per 4-persoonshut per nacht)

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.