Themadag: VERLICHTING


Start: Zondag 9 december 2001
Locatie:
Meer info: Harry Haenen

Op 9 december a.s. wordt een themadag gehouden met als onderwerp:

VERLICHTING & ZICHTBAAR ZIJN

Presentaties en demonstraties worden gehouden in de kantine van de overdekte wedstrijdbaan in Sloten / Amsterdam. Gedurende de dag worden op de baan ligfietswedstrijden verreden.

De volgende onderwerpen zullen aan de orde komen waarbij de doe-het-zelvers zeker niet vergeten worden:

1 De kracht van LEDS 2 Met de witte LED het (accu)voorlicht gered 3 Waarom juist niet / of toch 12 Volt? 4 Accu verlichting 5 Accu bewaking 6 De naafdynamo ook geschikt voor de ligfiets? 7 Oplichtend voertuig(delen) 8 Oplichtende kleding

Het programma is zeker niet bedoeld voor alleen electronici! Iedereen die wel eens met draadjes geprutst heeft (dus iedere fietser!) en enig begrip heeft van basale electrotechniek kan hier zinvol zijn licht opsteken voor de komende donkere dagen. Maar ligfietswinkeliers zullen interessante, ook direct bruikbare, artikelen laten zien. De aanvang zal rond 11.00 uur zijn. Raadpleeg begin december de website voor meer details.

LET OP: bij deze de oproep om je "favoriete verlichting, je eigen ontwerp of je verblindend reflectuerende fiets" te presenteren of te laten zien!telefoon Harry Haenen:
overdag 040 2382495

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.