Trike Tour Club - De Premiére (Tweede poging)

Het is zover! De eerste Trike Tour Club trike tour gaat van start. Op zaterdag 18 mei verzamelen we vanaf 10.30 uur bij het cafe van de sporthal aan het Speelveld in Alphen (NB). Daar is gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken met de andere deelnemers. Rond 11.00 uur vertrekken we voor een tocht van ongeveer 45 kilometer door het Brabantse land, door de bossen, langs grazige weiden, over mooie laantjes, door pitoreske dorpen en langs bijzondere gebouwen. We komen zelfs in België! Onderweg zullen we tijd nemen om rustig dingen te bekijken, een fotootje te knippen of een hapje te eten.

Dit is een tour speciaal voor trikes, georganiseerd door de net opgerichte Trike Tour Club. Bezoek ons op onze Facebook-groep voor meer informatie.


Start: Zaterdag 18 mei 2024 om 11:00 uur
Locatie: Speelveld 1, Alphen
Meer info: Trike Tour Club
Website: https://fb.me/e/3nNPo00Dy

Om deel te nemen, zet je jezelf bij het evenement in de facebookgroep op 'Gaat'. Je ontvangt dan via een persoonlijke bericht (Messenger) een verzoek om 5 euro over te maken. Dit is de 'solidariteitsbijdrage' waar je over kunt lezen in het reglement (te vinden onder 'Bestanden' op de facebookgroep van TTC). Als je partner of buddy mee fietst dient deze zichzelf ook op 'Gaat' te zetten en ook de 5 euro te betalen. De betaling kan niet terug gestort worden als je onverhoopt niet deel kunt nemen.
Vanwege de verkeersveiligheid hebben we de minimum leeftijd om deel te nemen op 16 gesteld en het maximum aantal deelnemers op 20. Vol = vol, dus wees er snel bij!
De route wordt enkele dagen vantevoren op de TTC facebookgroep gedeeld in de vorm van een Komoot route. We gaan er van uit dat je de route zelf kunt navigeren met Komoot of op een eigen manier. De TTC kan helaas geen technische ondersteuning bieden.
Hou de facebookgroep in de gaten voor meer berichtgeving en we zien je graag op de 18e mei!

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.