Algemene Ledenvergadering Ligfietsvereniging NVHPV

Algemene Ledenvergadering met lunch en nevenprogramma


Start: Zaterdag 6 april 2024 om 13:30 uur
Locatie: Lopikerweg Oost 196A, Lopikerkapel
Meer info: Roel van Dijk

Programma
12.00 uur ontvangst en lunch
13.30 uur Vergadering
15 uur of iets later: Lezing van Piet Kunis over zijn laatste project de Different, een velomobiel met achterwielbesturing.

Agenda binnenhalen:

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

sjoerdp op wo 03 apr 2024 om 20:47

Beste bestuur, vanuit de kascommissie zag ik in de begroting staan dat er grootse plannen zijn voor het lustrumjaar, met als resultaat dat de vereniging in één jaar 10k verlies gaat draaien. Ik vind het echt super gaaf dat er vol energie iets georganiseerd wordt, maar kan nergens de plannen vinden die er zijn. Van Roel begreep ik dat de plannen morgen pas besproken worden met betrokkenen en ook Bert kon er nog niet veel over kwijt. Zonder dat zoiets significants duidelijk gecommuniceerd is aan de leden, zou ik afraden om hier een besluit over te nemen op een ALV waar momenteel 15 inschrijvingen voor zijn, waarvan 5 bestuursleden. Dan zou ik daar toch echt een ander moment voor plannen en net als met de tijdwaarneming wellicht een onderbouwing vooraf verspreiden onder de leden? Ik denk niet dat iemand op basis van de agenda het idee gekregen heeft dat er zo iets significants besproken gaat worden zaterdag? Helaas kan ik er zelf niet bij zijn, maar ik zou het waarderen als deze input ook met de aanwezigen gedeeld wordt voor zover ze dat niet zelf onder dit bericht gelezen hebben.

toni op do 04 apr 2024 om 11:33

In aanvulling op het bericht van Sjoerd: Omdat de stukken (notulten vorig jaar, financiële verslaglegging, budget voor volgend jaar) nu, twee dagen voor de vergadering, nog steeds niet beschikbaar zijn voor de leden. Het daardoor voor leden onmogelijk is om zich voldoende voor te bereiden, stel ik voor de vergadering uit te stellen tot ten minste een week nadat die gegevens wel beschikbaar zijn.

tdt op do 04 apr 2024 om 12:24

@Toni: Het wordt mijn eerste NVHPV vergadering, maar het lijkt me in deze situatie juist goed om de vergadering puur informatief door te laten gaan.

GijsH op do 04 apr 2024 om 15:11

@Toni, de jaarstukken had ik begin februari al in concept gereed en gedeeld met de kascommissie. Begin maart heb ik een aangepaste versie gedeeld met de kascommissie. Ik wilde concept jaarstukken niet eerder delen met de leden om te voorkomen dat er verschillende versies gaan rouleren en ik wilde ook graag wachten totdat de kascommissie hun onderzoek hadden afgerond.
 Gisteravond heb ik hun definitieve verslag gekregen. Vandaag ga ik in ieder geval de stukken versturen aan de leden die zich tot nu toe hebben aangemeld voor de ALV. 
Als er leden zijn die niet in de gelegenheid zijn om de ALV te bezoeken maar wel de stukken willen in zien stuur dan een verzoek naar penningmeester@ligfiets.net
Mvg Bert Hardeman

Alberta op vr 05 apr 2024 om 20:01

Beste mensen,

Ik ben pas enkele maanden lid en had graag morgen naar de ALV willen gaan.
Helaas heb ik momenteel door een val meer fysieke beperkingen dan normaliter, waardoor ik niet in staat ben morgen aanwezig te zijn. Met Roel heb ik afgelopen week hierover prettig e-mailcontact gehad. Ik wens jullie een goede en gezellige ALV.
De notulen zal ik later met belangstelling lezen.

Met vriendelijke groet,
Albert Aussems
Arnhemen