Dutch Mountains - Ligfietsklimtoertocht Zeeland


Start: Zondag 21 oktober 2001
Locatie:
Meer info: Henk van Hanegem
Website: http://users.pandora.be/erik.clauw/erik.clauw/index.htm

De klimtoertocht gaat definitief door op 21 october, 1 week later dan oorspronkelijk gepland i.v.m. het ligfietsweekend van de HPVB in Westerlo.

Klimtoertocht met de ligfiets door het heuvellandschap van onze noorderburen. Meer dan honderd hellingen, riante vergezichten, mooie natuur op een toertocht van 40 kilometer. Stapvoets rollen we van helling naar helling naar ... en ontdekken zo op de ligfiets het heuvellandschap van onze noorderburen, de Zeelanders. Als we een beetje geluk hebben, ontmoeten we zelfs... De Zee! Aan de andere kant van de heuvelrug kijken we uit over een zuidwestelijke uitloper van de Siberische toendra.

De hellingen variëren van vals plat tot - voor de liefhebbers - 45 graden, maar geen nood... als je liever van het landschap wil genieten, sla je een helling lekker over en blijf je gewoon bovenaan (met uitzicht) of onderaan (in de luwte) rijden, want dat kan ook. Je bepaalt dus zelf de zwaarte van je klimtoertocht!

Dutch Mountains is een toertocht voor dikke banden en klimgeiten. Vertrek om 14u00 in Sluis onder het viaduct over de Damse Vaart.

Org. Ligfietsclub TIJL, Damme

Iedere deelnemer krijgt een (zee)waterbestendig roadbook met stijgingspercentages mee.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.