De Waterlandse Liggers doen een rondje Markermeer (150 km)

Als je inschrijft en je was er een vorige keer niet bij, dan is het fijn om in je ligfiets.net gegevens je mobiele nummer te plaatsen. Dan kun je een verzoek krijgen om bij de Waterlands Liggers Whatsapp groep te komen. We plaatsen daar tijdens de tocht een live locatie, zodat aanhakers weten waar we als groep zijn.


Start: Zaterdag 25 mei 2024 om 10:00 uur
Locatie: Startpunt bij mij thuis, wegens sanitaire voordelen. Maar lees goed de uitgebreide beschrijving. Parkeerplaats is vlakbij. Mochten er tientallen mensen inschrijven verschuiven we het startpunt naar de Tref.
Meer info: Hans Huijgen
Website: https://recumbinati.nl/category/waterlandse-liggers/

In mei doen we voor de tweede keer onze "traditionele grote ronde". Mei is daarvoor uitstekend geschikt. Niet te warm en niet te nat. Vorig jaar in ieder geval wel.

De ronde is een rondje Markermeer, tenzij anders bedacht door onze grote roerganger Gert. Wie weet vindt hij dat het een rondje Noord Holland moet worden, of is de Afsluitdijk open (wonderen bestaan).

Doordat in dit geval het lastig is om op 1 plek te starten is hebben we een aantal zwaan kleef aan plekken. Vorig jaar was dat in Hoorn, Purmerend, Zaandam, Amsterdam en Muiden. Exacte locaties worden bekend gemaakt in de app groep. Daar is ook een live locatie van de grootste groep. De hierboven genoemde starttijd is dan ook een richtlijn. Belangrijk is dat het vroeger is dan normaal.

De tocht eindigt bij Gert thuis in Purmerend, met een hapje een drankje en de sterke verhalen. Daarna gaat ieder zijn weg. Bijvoorbeeld door de route af te maken of zo snel mogelijk naar huis te gaan.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.