Ligfiets café Vijfhuizen (bij Haarlem) voor ALV

Kom gezellig vanuit Vijfhuizen de extra ingelaste (digitale) ALV bijwonen en klets daarna nog even met elkaar! Het nuttige met het aangename gecombineerd! En een goede reden om naar Vijfhuizen te fietsen.


Start: Zaterdag 9 december 2023 om 13:30 uur
Locatie: Vijfhuizen
Meer info: Sjoerd Peerlkamp

Ieder lid die wil, is van harte welkom om vanaf Vijfhuizen deel te nemen aan de extra ingelaste (digitale) Ledenvergadering van de NVHPV die op 9 december om 14:00 zal starten. Welkom vanaf 13:30 of eerder als je dat tijdig laat weten. Meer informatie en agenda volgt vanuit het bestuur. Zie ook: https://ligfiets.net/events/4578

Via videoverbinding en scherm maken we verbinding met andere locaties en mensen thuis.

Voor een drankje en knabbel wordt gezorgd. Schrijf je wel even in voor vrijdag 8 december zodat ik genoeg in huis heb ;-)

Via Openbaar Vervoer kun je met bus 300 vanuit Haarlem of Schiphol/Hoofddorp komen en uitstappen bij Halte Vijfhuizen en dan 10 minuten lopen. En er is ook parkeergelegenheid voor als je toch met de auto komt en wil delen in de gezelligheid!

Vergeet je niet ook aan te melden voor de ALV zelf, zodat het bestuur weet hoeveel leden er  in totaal aanwezig zullen zijn: https://ligfiets.net/events/4578

Adres wordt later gedeeld.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.