Dag voor (aanstaande) vrijwilligers


Start: Zaterdag 18 november 2023 om 10:00 uur
Locatie: Arnhem, Dalweg 60
Meer info: Roel van Dijk

Wat is een vrijwilliger binnen onze vereniging? Dat zijn niet alleen degenen die hebben meegeholpen bij een evenement, maar iedereen die op een of andere manier heeft bijgedragen aan het draaiend houden van de club. Of je nou af en toe wat organiseert of nu en dan eens een stukje schrijft voor de website of Ligfiets&: zij vallen er allemaal onder. Voor hen willen we een dag organiseren op zaterdag 18 november. Het is bedoeld als een cadeautje, maar is ook goed voor het onderhouden of versterken van de onderlinge contacten.

Als je denkt ‘Eens iets doen voor de vereniging is misschien ook wel wat voor mij’, dan ben je van harte welkom. Zie je er tegenop om je te bewegen tussen al die mensen die elkaar goed lijken te kennen? Maak je geen zorgen, wij betrekken je erbij. Je krijgt de gelegenheid om bij de verschillende geledingen binnen de vereniging je oor te luisteren te leggen en wie weet is er iets wat past bij jou! 
Het moet een ontspannen dag worden met genoeg gelegenheid om lekker met elkaar te praten. We zijn nog bezig om het programma in te vullen, maar globaal ziet het schema er als volgt uit: 

10:00 - 10.30 Ontvangst met koffie & uitdelen van naambordjes 
12:00 - 14:00 Lunch (vegetarisch) 
14.00 - 16:00 Bezoek aan watermuseum (neem uw Museum jaarkaart / CJP pas mee als u die  hebt) 
17.00 - 18.00 Borrel en avondeten (vegetarisch) 
18.30 afsluiting. 

De locatie: Dalweg 80, Arnhem, op twintig minuten lopen van het station. Er is ruim voldoende plaats voor je ligfiets/velomobiel.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.