GLT 24 | GRENSLANDTOUR

De GLT24 staat alweer in de planning. Een mooie tourtocht voor open liggers, trikes en velomobielen door de Euregio Midden-Limburg. De inschrijving is geopend!


Start: Zaterdag 11 mei 2024 om 09:30 uur
Locatie: MELICK (Midden-Limburg)
Meer info: Chris Trines
Website: https://www.grensrijder.com

Net als verleden jaar starten we bij LACO sportcentrum aan de Apollolaan in Melick. Met ruime (gratis) parkeergelegenheid en goede faciliteiten.

We fietsen een ca 65km tocht die ons door het mooie WEERTERLAND voert. Pauzeren doen we bij HOEVE LIESHOUT in Swartbroek. Daar wordt een lunch aangeboden (ook vega).

Deelname aan de GLT 24 kost € 35,00 pp.
Nadat uw betaling is ontvangen, sturen we u per mail een ontvangstbevestiging en startnummer toe. De deelnemers die zich al een voorinschrijving hebben gedaan, ontvangen een bericht om het inschrijfgeld te voldoen.

Er zal ook weer een camping worden gezocht. De reacties op de camping van 2023 waren wisselend. Van zeer goed en gezellig tot matig (vooral sanitair gezien). Laat ons a.u.b. weten of we een andere camping moeten zoeken.

Inschrijven kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de website www.grensrijder.com. Inschrijven kan tot en met 03 mei 2024.

Deelname aan de Grenslandtour geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor letsel en/of schade.

LET OP! Aanmelden kan UITSLUITEND via het formulier op onze website.


Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Marnix op wo 17 jan 2024 om 22:43

Heb me ook aangemeld via de site van de grensrijder.com.  

MarkJRullens op vr 16 feb 2024 om 13:28

Aangemeld via de GLT site, en Camping 't Haldert weer uitgekozen om paar nachtjes m'n tentje neer te zetten, gevraagd of "we" weer op dezelfde plek mogen staan 😉
Tot daar ergenz!