Appelflappentocht 2023

Appelflappentocht voor open ligfietsers (tweewielers, trikes, roeifietsen e.d.)
Start is bij station Veenendaal - de Klomp (Noordkant bij bus station)


Start: Zaterdag 23 september 2023
Locatie: Station Veenendaal - de Klomp
Meer info: Bert Hardeman/Alexander Kamminga

Op zaterdag 23 september 2023 organiseren we na een afwezigheid van 5 jaar weer een Appelflappentocht in de schitterende Gelderse Vallei. De tocht is ca. 60km lang.

Verzamelen vanaf 9:30 bij station Veenendaal de Klomp bij het busstation. Voor degenen die van ver komen is er vlakbij een bakker bij het Tinq tankstation aan de N224 hoek stationsweg waar koffie, broodjes e.d. te koop zijn. We vertrekken rond 10:15 uur.

In deze, naar verwachting, aangename periode van het jaar willen we de Appelflappentocht organiseren met als doel gezellig samen fietsen. Op ongeveer de helft landen we bij restaurant de Landing in Stroe voor een koffiepauze met appelflap. De kosten voor de appelflap en 2 drankjes (koffie/thee/limonade) bedragen € 8,50 en dienen vooraf betaald te worden aan de vereniging. Om de organisatie simpel te houden wordt er geen lunch besteld bij het restaurant dus je dient zelf een lunch voor onderweg mee te nemen.

Deelname aan de appelflappentocht is op eigen risico. Verzekeringen dienen zelf geregeld te worden. De organisatie neemt geen enkele aansprakelijkheid op zich.
 
 Wij hopen op een mooie gezellige appelflappentocht.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 19 september. De kosten voor de appelflap en drankjes dienen bij aanmelding te worden voldaan aan de vereniging onder vermelding van je echte naam/inschrijfnaam en Appelflappentocht. 

Rekening gegevens zijn: NL36 INGB 0004 9167 87 t.n.v. NVHPV

We hopen op een gezellige appelflappentocht.

Onderstaand het gpx bestand van de route:
Appelflappentocht 2023.gpxInschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

raymonds op wo 27 sep 2023 om 13:28

Bedankt Bert, voor het leuke rondje op voor mij onbekend terrein.