Regel 17k3 event

Het derde event bij "De Kathedraal", officieel gebouw A van het voormalige zendstation Radio Kootwijk ter ere van Regel 17k.


Start: Zaterdag 8 april 2023 om 10:51 uur
Locatie: Radio Kootwijk
Meer info: Toni Cornelissen

 Voor de derde keer verzamelen we bij monumentale gebouw van Radio Kootwijk. Ik hoop mensen te ontmoeten van Van Afrika tot in Amerika. Van op de Himalaya mag iedereen naar deze "woestijn" te komen. 

 Het event begint op zaterdag 8 april om drie keer zeventien is een en vijftig over tien in de ochtend. Ook bekend als negen voor elf. Dan hebben we een half uur om te voldoen aan Regel 17k. En kunnen we foto's in alle kleuren van de regenboog maken. Daarna heeft iedereen de rest of de dag om van deze mooie omgeving te genieten en eventueel een of meer caches in de buurt te doen. 

 Bij Radio Kootwijk is het betaald parkeren. Wat verderop in Hoog Buurlo kan gratis geparkeerd worden. Het is handiger om net als ik op de (lig)fiets te komen. Ieder (legaal) vervoermiddel is welkom, al kom je met 10.000 luchtballonnen. 


Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

lighans op di 11 apr 2023 om 11:43

Met enige schaamte moet ik bekennen dat ik in de buurt was, maar voor Vogels Kiek'n heb gekozen.

Hopelijk zijn er andere mensen wel naar het event gegaan en is het een succes geworden. Het is in ieder geval wel de meest orgninele.

WimH op za 15 apr 2023 om 20:24

Je werd wel gemist Hans.