Waterlandse liggers doen een rondje

Startpunt bij mij thuis, wegens sanitaire voordelen. Parkeerplaats is vlakbij. Mochten er tientallen mensen inschrijven verschuiven we het startpunt weer naar de Tref.


Start: Zaterdag 26 november 2022 om 11:00 uur
Locatie: Zaandam
Meer info: Hans Huijgen
Website: https://recumbinati.nl/?p=4451

Als je inschrijft en je was er een vorige keer niet bij, dan is het fijn om in je ligfiets.net gegevens je mobiele nummer te plaatsen. Dan kun je een verzoek krijgen om bij de Waterlands Liggers Whatsapp groep te komen. We plaatsen daar tijdens de tocht een live locatie, zodat aanhakers weten waar we als groep zijn.

Dat wordt tevens de laatste van 2022, de 4e zaterdag in december is de zaterdag voor Kerst. Dan zien we elkaar in de supermarkt of later bij der Oliebollentour. We fietsen nu naar het Noorden en langs het Markermeer terug. De tocht is weer 70 km lang en op 45 km “drinken we koffie“ bij Strandbad Paviljoen Edam. De start is om 11 uur bij Hans In Zaandam. Volgens de Whatsapp profielfoto’s kunnen we ook weer een nieuwe fiets bewonderen! Mocht de tocht vanwege extreem slecht weer niet doorgaan dan volgt er ‘s morgens rond 9 uur via dit medium een bericht.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.