6e GRENSLANDTOUR | GLT22

Grensrijder.com organiseert jaarlijks de Grenslandtour. Dit jaar (vanwege de OBT) op 27 augustus. We hebben een bijzondere tocht voor u van ca. 60 km.


Start: Zaterdag 27 augustus 2022 om 10:30 uur
Locatie: Euregio Midden-Limburg
Meer info: Chris Trines

We starten in het mooie Montfort bij café/restaurant 'Biej de Vogel' aan de Markt 21 in 6065 AV Montfort. In de nabije omgeving is ruime parkeervoorziening aanwezig voor auto's en evt. aanhangers.

Evt. kamperen/overnachten dient u zelf te regelen. Maar ook hier zijn diverse mogelijkheden in de nabije omgeving. Zo ligt op ca. 2 km camping "biej de vogel" bij de boerderij van de eigenaar. Ook op ca. 2 km ligt camping 'Reigershorst'. Beiden in Montfort.

De tocht loopt over autoluwe wegen via Maria Hoop en 'Het IJzeren Bos' naar Roosteren. Dan fietsen we over de prachtige (dijk)fietspaden die na de 'Maaswerken' zijn aangelegd. We rijden naar Nattenhoven. Daar steken we met het veerpont de Maas over. Via de Belgische kant van de Maaswerken fietsen we terug naar Maaseik. Via Roosteren en Echt gaan we terug naar de startplaats.

Vlak voordat we met het veer de Maas oversteken, komen we bij de pauzeplaats. In dit eenvoudige maar berengezellige eetcafé 'Lombok', waan je je (ondanks de naam) even in Oostenrijk. Hier kunt u op eigen gelegenheid en voor eigen kosten iets nuttigen. We pauzeren ca. 1 uur.

We starten om 10:30 uur, pauzeren tussen 12:30 en 14:00 uur. Uiterlijk om 16:00 uur zijn we terug op de startplaats. Waar we nog gezamenlijk iets kunnen drinken.

Aan de toertocht zijn geen inschrijfkosten verbonden. De kosten voor catering komen voor eigen rekening. Er zijn geen kosten voor de veerverbinding.

Wel is het belangrijk om te weten hoeveel deelnemers er zijn. Daarom is aanmelden via deze site of een mailtje naar info@grensrijder.com van belang.


Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.