Betuwetreffen - 2

Bij deze nodigen we jullie uit voor het nazomertreffen in de Betuwe. We hebben er zin in, tot september.

Wilco en Petra.


Start: Vrijdag 9 september 2022
Locatie: Rijnbandijk 62, Rijswijk Gelderland
Meer info: Wilco Pompert

Jullie zijn allemaal hartelijk welkom bij ons voor het tweede Betuwetreffen. Ons adres is: Rijnbandijk 62, 4023 AK Rijswijk (GLD). Telefoonnummer 06-48928321.

We willen er graag met jullie een gezellig weekend van maken.

Let op: 
  • Alle aanmeldingen die tot nu toe zijn gedaan (1 augustus) zijn volledig akkoord.
  • Nieuwe aanmeldingen met overnachtingen bij ons thuis zijn helaas niet meer mogelijk.
  • Inschrijven voor de toertocht is natuurlijk nog wel mogelijk.

Het programma is als volgt:

Voor mensen die bij ons overnachten:
Vrijdagmiddag/avond 9 september aankomst. Er zal voor een avondmaaltijd gezorgd worden. Bij de maaltijd is ook thee, koffie, bier, wijn en fris beschikbaar. Daarna kunnen we borrelen in huis of buiten. Neem zelf drankjes en snacks mee om 's avonds te borrelen..

Zaterdag toertocht vanaf 11.00 uur. Deelnemers aan de tocht zonder verblijf zijn vanaf 10.00 uur welkom. Mensen kunnen ook deelnemen zonder overnachting. Ontvangst vanaf 10.30 uur. De tocht zal ongeveer 50 - 60 kilometer zijn.

Zaterdagavond wordt er weer voor een avondmaaltijd gezorgd. Ook nu is weer thee, koffie, bier, wijn en fris beschikbaar. En daarna is het weer tijd om te borrelen. Neem zelf drankjes en snacks mee om 's avonds te borrelen..

Zondagochtend: Uitslapen, ontbijt en afsluiting.

Deelnemers kunnen vrijdag- en zaterdagavond bij ons overnachten in het huis of met een tentje in de tuin. Het is fijn als je na inschrijving bij de opmerkingen aangeeft hoe je bij ons wilt verblijven. Je kan ook mailen naar wpompert@dds.nl.

Maximaal aantal trekkerstentjes in de tuin: 6.
Maximaal aantal mensen die bij ons in huis kunnen overnachten: 10. We hebben ongeveer 6 matrassen beschikbaar voor gasten. Mochten er meer dan 6 mensen in huis willen slapen dan dienen die zelf een matje mee te nemen.

Omdat dit niet aan te geven is op Ligfiets.net: Laat ons even weten hoe je wil verblijven. Dat is ook de reden dat we bij inschrijving om emailadres en telefoonnummer vragen.

Om de kosten te dekken vragen we jullie wel om een bijdrage.

De kosten voor de overnachtingen, inclusief maaltijd en ontbijt zijn 13.50 per persoon per nacht. Daar komt per persoon per nacht Euro 1.27 aan toeristenbelasting bij. Dit moeten we rekenen omdat wij ook Vrienden op de Fiets aanbieden.

De kosten van de toertocht zijn 4.50 per persoon, inclusief koffie/thee en taart bij vertrek en kosten van pontje(s) op de toertocht. Tijdens de toertocht maken we een lunchstop. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Velomobielen kunnen in de tuin staan.

De volgorde van inschrijving wordt bepaald door de betaling van de kosten.

Let op: de betalingsmodule krijg ik momenteel nog niet werkend. Daarom dien je bij inschrijving geen items aan te vinken. Je kan je wensen aangeven bij de opmerkingen.

Tenslotte: Er is een loterij gesponsord door Intercitybike.

Hartelijke groet, Wilco en Petra.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.