Dag voor (aanstaande) vrijwilligers

Wat is een vrijwilliger binnen onze vereniging? Dat zijn niet alleen degenen die hebben meegeholpen bij een evenement, maar iedereen die op een of andere manier heeft bijgedragen aan het draaiend houden van de club. Of je nou af en toe wat organiseert of nu en dan eens een stukje schrijft voor de website of Ligfiets&: zij vallen er allemaal onder. Voor hen willen we een dag organiseren op zaterdag 6 november. Het is bedoeld als een cadeautje, maar is ook goed voor het onderhouden of versterken van de onderlinge contacten.


Start: Zaterdag 6 november 2021
Locatie: Arnhem, Dalweg 80
Meer info: Roel van Dijk

Als je denkt ‘Eens iets doen voor de vereniging is misschien ook wel wat voor mij’, dan ben je van harte welkom. Zie je er tegenop om je te bewegen tussen al die mensen die elkaar goed lijken te kennen? Maak je geen zorgen, wij betrekken je erbij. Je krijgt de gelegenheid om bij de verschillende geledingen binnen de vereniging je oor te luisteren te leggen en wie weet is er iets wat past bij jou!
Het moet een ontspannen dag worden met genoeg gelegenheid om lekker met elkaar te praten. We zijn nog bezig om het programma in te vullen, maar globaal ziet het schema er als volgt uit:

[pre]10-10.30 Ontvangst met koffie; uitdelen van naambordjes
12 – 14 Lunch (vegetarisch)
14.30 – 16 Excursies of vervolgens wandeling door park nabijgelegen parken
16.00 - 17.00 Algemene Ledenvergadering
17.00-18.00 Borrel en avondeten (vegetarisch)
18.30 afsluiting[/pre]

De locatie: Dalweg 80, Arnhem, op twintig minuten lopen van het station.
Er is ruim voldoende plaats voor je ligfiets/velomobiel.

Inschrijven via ligfiets.net (zie agenda). Deelname is gratis.

LET OP: Er is door Corona natuurlijk enige onzekerheid. Houd onze website www.ligfiets.net daarom in de gaten. Er is plaats zowel binnen als buiten (overdekt). Coronaregels zijn van toepassing. We gaan er vanuit dat als je niet gevaccineerd bent, je tevoren je laat testen.

Deelname aan activiteiten is beperkt. Dit geldt met name voor Wildplukken (welk groen zie je om je heen en wat kun je zoal eten), Geocaching (vind de schat met behulp van gps) en bezoek historische wijk.
De wandeling zal vermoedelijk als track beschikbaar worden gesteld. Neem je gpx-toestel mee!

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

toni op wo 22 sep 2021 om 09:34

Ik zie dat in de tekst 30 oktober staat, Roel had het over zes november en dat staat ook boven de tekst. Ik hoop dat het op 6 november is, 30 oktober heb ik al andere plannen.

dijklig op wo 22 sep 2021 om 17:39

Dankjewel Toni! Het is 6 november, leuk je dan weer te ontmoeten.

dijklig op do 28 okt 2021 om 11:51

Wildplukken gaat over wat je zoal aan eetbaars in de natuur vlakbij kunt tegenkomen. De groep die hieraan mee kan doen (max. 15) zit al bijna vol.
Dicht in de buurt zijn twee wijken te vinden waar woningbouwverenigingen in de jaren dertig huizen hebben gebouwd in twee totaal verschillende stijlen. Radboud Povel kan daar veel meer over vertellen.
De wandeling gaat door park Klarenbeek, een oud landgoed waarvan het huis inmiddels is verdwenen. Het is erg heuvelachtig en je hebt prachtig uitzicht tot in de IJsselvallei. Bij Hoogte 80 is een steen waarop de richtingen staan aangegeven naar Arnhem, Nijmegen, Duitsland en Montferland.
De route van de fietstocht is nog niet helemaal bekend en wordt ter plaatse bepaald. Dat kan een pittige heuveltocht zijn, een route langs de Rijn en door de Betuwe of kennismaken met twee Snelfietsroutes (RijnWaalPad en naar Zevenaar).

quesjer op do 28 okt 2021 om 13:07

Fijn, die info. Ik opteer voor de historische woningbouwvereniging.

Fredvandenhauten op ma 01 nov 2021 om 08:36

hoi hoi,
Ik kom met de velo vanuit zaandam. Kan ik ergens vrijdagavond bij iemand overnachten in de buurt van Arnhem? Een schuurtje voor velo en slapen is al voldoende. Ik kan mijn slaapspullen meenemen.

Groeten Fred, DFXL 246
0657101202