Op bezoek bij bisschop David en Let de Stigter

Zaterdag 30 oktober fietsen we weer de maandelijkse (lig)fietstocht. De tocht voert door de prachtige natuur langs het Valleikanaal tussen Veenendaal en Rhenen. Dit stuk werd al in de middeleeuwen gegraven en is sindsdien bekend onder de naam Bisschop Davidsgrift of kortweg Grift.
Na een koffiepauze vervolgen we de tocht over het beroemde Let de Stigterpad. Dit pad is vernoemd naar mevrouw A.D. de Stigter-Huising, oud-burgemeester van Maarn en mede grondlegger van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het pad voert over de mooiste plekken van het Park.


Georganiseerd door: Mooi Bennekom
Start: Zaterdag 30 oktober 2021
Locatie: Veenendaal De Klomp
Meer info: Gerrit Boudewijn
Website: https://sites.google.com/site/mooibennekom/

Kortom alle reden om zaterdag weer gezellig mee te fietsen.

De tocht is 51 km lang en we fietsen zoals altijd in een rustig tempo, zodat we ook weer gezellig bij kunnen praten. Je kunt je hieronder inschrijven voor de tocht, maar ook zonder inschrijving ben je van harte welkom.

Datum: zaterdag 30 oktober 2021
Vertrek: 10:00 uur
Einde: circa 15:00 uur
Vertrekpunt: station Veenendaal-de Klomp, Stationsweg 15, 6745XM De Klomp
Parkeren: gratis op het parkeerterrein bij het station

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

rachel58 op vr 03 sep 2021 om 11:06

Klein vraagje, als wij willen ook mee doen ,is het voor onze een uur en 20 minuten met de auto...van uit Alphen - Chaam. Is het mogelijk om iets later te begin,als wij will ook mee doen?
Greetings,
Rachel.

GerritBoudewijn op zo 24 okt 2021 om 22:01

Ha Rachel,

Leuk dat je weer met ons mee wil fietsen. Ik wil echter wel de vaste starttijd van 10:00 uur handhaven, om verwarring bij de andere deelnemers te voorkomen. Ik hoop dat dit je niet ontmoedigt om met ons mee te fietsen. Dus hopelijk tot zaterdag.

Hartelijke groet,
Gerrit Boudewijn